Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gruyul de legume și supa de legume. Această rețetă servește 4. O porție conține 527 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, lapte, cartof cu o greutate de 175g 6 oz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Supă de legume rădăcinoase cu linte și Gruyulincrukre, Gruyere Legume Coace, și Quiche de legume prăjite și Gruyere.
Instrucțiuni
1
Spălați și tăiați prazul, tăiați și aruncați jumătate din blatul verde, apoi feliați subțire. Curățați și tocați morcovul și cartoful într-un zar mic. Tăiați subțire țelina sau feniculul în bețișoare de mărimea mușcăturii și tăiați ceapa. Legumele ar trebui să aibă toate aproximativ aceeași dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie medie și transpirați ușor toate legumele, cu excepția broccoli, cu frunzele de cimbru timp de aproximativ 10 minute, amestecând din când în când până se înmoaie, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați făina în tigaie și amestecați un minut până când totul devine pastos, apoi amestecați încet în stoc. Se aduce la fierbere, amestecând până se îngroașă apoi se adaugă laptele, se condimentează bine și se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Continuați să fierbeți timp de 10 minute, apoi adăugați floretele de broccoli și continuați să gătiți încă 5 minute sau până când broccoli este doar gătit. Când este gata de servit, amestecați cea mai mare parte a pătrunjelului, apoi turnați supa fierbinte în patru boluri. Împrăștiați fiecare porție cu brânza și pătrunjelul rămas, pentru ca mesele dvs. să se amestece. Gruyre se va topi în corzi, ceea ce face parte din farmecul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)