Gruyere cu Confit de pere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gruyere cu Confit de pere. Această rețetă face 4 porții cu 556 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, ghimbir, brânză gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Gruyere la gratar cu ceapa rosie Confit ... Plus Q & A cu "brânză Wiz" Gina Freize!, Cina În Seara Asta: Confit De Rață Și Salată De Pere, și Tartă cu pere și Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți perele și tăiați-le în jumătate. Scoateți semințele cu un baller de pepene galben sau tăiați-le cu un cuțit. Se taie subțire și se lasă deoparte. Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu.
Adăugați zahărul și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați sucul de lămâie și ghimbirul și amestecați.
Adăugați perele și reduceți focul la minim. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand feliile de pere sunt fragede si aproape translucide si amestecul este ingrosat, aproximativ 30 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Pentru a servi, radeți brânza cu un cojitor de legume sau o felie de brânză în cioburi subțiri. Toast pâinea. Puneți o movilă de confit în centrul fiecărei farfurii de servire. Ventilați 4 bucăți de pâine prăjită în jurul vârfului farfuriei și strângeți cioburile de brânză în jurul fundului.