Gruy la grătar și sandvișuri cu ceapă dulce

Gruy la grătar și sandvișuri cu ceapă dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 425 calorii. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, unt, o grosime de pâine integrală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu șuncă la grătar, pui și Gruyulincrubre, Sandvișuri Gruy la grătar cu tapenadă de măsline și sandvișuri cu tapenadă de măsline, și Sandvișuri Gruy la grătar cu dovlecei și dovlecei cu Pesto afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie adâncă, topiți 1 lingură de unt în ulei.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc mare, amestecând o dată sau de două ori, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte fragedă și caramelizată, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Adăugați apă în tigaie, după cum este necesar, câte 1/4 cană, pentru a preveni arderea cepei. Condimentează ceapa caramelizată cu sare și piper.
Întindeți pâinea cu restul de 2 linguri de unt și aranjați, cu untul în jos, pe o suprafață de lucru.
Întindeți un strat subțire de muștar pe fiecare felie. Acoperiți jumătate din felii cu ceapa, Gruyre și murături și închideți sandvișurile.
Preîncălziți o tigaie sau o presă panini. Grătați sandvișurile la foc mic până când pâinea este prăjită și brânza este topită, 10 minute. Dacă folosiți o tigaie, apăsați sandvișurile cu o spatulă și răsturnați-le la jumătate.
Tăiați în jumătate și serviți imediat.