Gruy bucroxre și parmezan souffl 8
Gruyincrumrore și parmezan Soufflcroximal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,5 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină universală, gălbenușuri de ou, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan și Gruyul de cașcaval suflu de cașcaval 8, Sufleu De Brânză Parmezan, și Sufleu De Spanac Și Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 400 de F. F. Unt Generos un vas de 10 cani souffl sau șase 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare; presărați cu parmezan pentru a acoperi. (Dacă folosiți 1 vas de 1/4 cană, așezați toate cele 6 pe o foaie de copt cu margini.) Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați făină, piper cayenne și nucșoară. Gatiti fara sa se rumeneasca pana cand amestecul incepe sa baloneze, batand constant, aproximativ 1 minut. Treceți treptat în lapte, apoi vin. Gatiti pana se omogenizeaza, gros si incepe sa fiarba, batand constant, aproximativ 2 minute.
Se amestecă gălbenușurile, sarea și piperul într-un castron mic.
Adăugați amestecul de gălbenuș dintr-o dată în sos și bateți rapid pentru a amesteca. Îndoiți în 1 1/4 căni de brânză Gruy și 1/4 cană de parmezan (brânzeturile nu trebuie să se topească).Folosind mixerul electric, bateți albușurile într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în bază călduță de suflu pentru a ușura. Îndoiți albii rămași.
Transferați amestecul souffl de amestec în vasul pregătit.
Se presară cu restul de 2 linguri de brânză Gruyu-crin.
Se pune souffl în cuptor; se reduce căldura la 375 F.
Coaceți soufflul până când este umflat, auriu și așezat ușor în centru, aproximativ 40 de minute pentru soufflul mare (sau 25 de minute pentru soufflul mic). Folosind mănuși de cuptor, transferați souffl circulat în platou și serviți imediat.