Grupuri mici S ' more
Grupurile s ' more Cu lot mic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 6 porții cu 183 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bomboane de ciocolată cu lapte, biscuiți graham, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Brânză Cu Lot Mic, Brownies Cu Lot Mic, și Lot Mic Kolache.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata și scurtarea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la 50% putere timp de 45-60 de secunde sau până când ciocolata se topește, amestecând o dată. Se amestecă marshmallows și biscuiți graham. Lingurați în căni de brioșă căptușite cu hârtie (aproximativ 1/3 cană fiecare). La frigider timp de 1 oră sau până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Smores. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.