Grupul pescarului
Pescar Stoup ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți scoici de mare, cod, ciabatta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Mu Shu Stoup, Turcia Stoup, și Fructe De Mare Stoup Fra Diavolo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați ceapa roșie, ardeiul chile, coaja de lămâie, usturoiul, pătrunjelul, cimbru și frunzele de dafin într-un robot de bucătărie și procesați ingredientele în pastă.
Pentru baza de supă: într-un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline extravirgin și hamsiile la foc mediu-mare, când hamsiile se topesc în ulei, adăugați baza de fructe de mare și amestecați 3 până la 4 minute, apoi adăugați țelina, cartofii și ardeiul roșu și acoperiți oala 4 până la 5 minute pentru a le transpira, amestecând ocazional. Deglazează oala cu bere.
Adăugați roșiile și bulionul de pui și aduceți la fierbere, fierbeți timp de 20 de minute sau până când s-a redus cu o treime, apoi opriți focul, răciți-l și păstrați-l pentru o masă înainte.
Pentru a reîncălzi: reîncălziți la foc mediu-mare. Crusta și pâinea caldă într-un cuptor fierbinte. Când stoupul ajunge la fierbere, pliați sau cuibăriți codul și scoicile în lichid și reveniți la o bulă, gătiți timp de 5 până la 6 minute, până când peștele este opac și gătit, apoi opriți focul.
Serviți imediat cu multă pâine pentru ștergere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.