Grupator La Cuptor În Stil Key West

Grupator La Cuptor În Stil Key West
Key West-stil Grouper coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 564 calorii, 47G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie cheie, pudră de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Cartofi dulci la cuptor cu sos de arahide în stil vest-African, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Hot Dog În Stil Virginia De Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 9x13 inci și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Condimentați fileurile de grup cu sare, piper de lămâie, praf de usturoi și praf de ceapă; așezați în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De GrupFileuri De Grup
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Întindeți aproximativ 2 linguri de unt înmuiat peste partea superioară a fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se toarnă sucurile de tei și portocale, apoi se acoperă fiecare file cu 3 felii de tei și 2 felii de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
VarVar
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele este opac și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista