Grunt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 298 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Blueberry Grunt, Blueberry Grunt, și Caise Grunt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați afine, apă, 1 cană de zahăr alb și 1 lingură de unt într-o cratiță; gătiți și amestecați la foc mediu până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zahăr Granulat
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Transferați amestecul de afine într-un vas de copt adânc de 1 1/2 până la 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Bateți 1/2 cană de zahăr alb și 1 lingură de unt împreună într-un bol până la crem. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna intr-un bol separat; amestecați în amestecul de zahăr-unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați lapte; se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
6
Se toarnă aluatul peste afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 30 de minute.