Grouper întreg prăjit cu usturoi, cartofi și slănină
Grouper întreg prăjit cu usturoi, cartofi și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 142g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 970 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.13 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi noi, apă, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure de usturoi prăjit și slănină, Cartofi prăjiți cu usturoi cu brânză albastră și slănină, și Smântână piure de cartofi cu usturoi prăjit, muștar Dijon și slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Înfășurați 4 benzi de slănină în jurul celei mai cărnoase părți a fiecărui pește, la o distanță de 1/2 inch.
Puneți usturoiul și cimbru uniform sub feliile de slănină. Dacă este necesar, fixați slănina cu scobitori din lemn înmuiați anterior în apă (aproximativ 30 de minute) pentru a preveni arderea lor.
Puneți peștele într-o tigaie. Înconjoară cu cartofii și ceapa și adaugă apa.
Prăjiți peștele aproximativ 28 de minute. Întoarceți, folosind 2 spatule, având grijă să nu rupeți pielea și prăjiți încă 2 minute. Peștele se face atunci când o frigăruie metalică introdusă în cea mai groasă parte a cărnii iese caldă la atingere. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă în tava de copt dacă se usucă înainte ca peștele să fie gătit.
Transferați peștele într-un platou de servire și înconjurați-l cu legumele. Puneți sucurile de tigaie peste toate și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.