Grouper Veracruz

Grouper Veracruz
Grouper Veracruz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Pui Veracruz, și Pui Veracruz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați ambele părți ale fileurilor cu usturoi; se presară sare. Aranjați fileurile într-un singur strat într-un vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Adăugați coaja de lime și sucul, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și marinați în frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
SucSuc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adauga ceapa; saut 5 minute sau pana devin aurii. Se amestecă măslinele și următoarele 6 ingrediente (măsline prin roșii). Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CapereCapere
MăslineMăsline
CeapăCeapă
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați fileuri; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
8
Se toarnă amestecul de roșii peste fileuri; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
9
Se presară cu coriandru. Dimensiune servire: 1 file și 1/2 cană sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista