Grouper prăjit în tigaie cu legume provensale

Pan-prăjită Grouper cu legume provensal ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de sare, conserve de roșii, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Grouper Pan-prăjită cu legume provensale, Legume Prăjite Provensale, și Ton cu legume provensale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 4 ingrediente.
Adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați bine. Puneți amestecul în fundul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute; se amestecă o dată.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, ulei și usturoi; periați uniform peste pește.
Scoateți tigaia din cuptor.
Așezați peștele pe suportul pentru tigaie pentru broiler acoperit cu spray de gătit; așezați raftul peste amestecul de fenicul.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.