Grouper Pan-ars cu Slaw Romaine

Grouper Pan-ars cu Slaw Romaine
Pan-Seared Grouper cu romaine Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 569 calorii, 41G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de jalapeno, frunze de coriandru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Grouper Pan-ars cu gust dulce de ghimbir, Sandwich-uri Grouper Pan-Seared cu Mojo Mayo, și Grouper prăjit cu sos de roșii prăjit.

Instrucțiuni

1
Căldură broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Tăiați fiecare poblano pe jumătate pe lungime și îndepărtați tulpinile, semințele și venele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
SemințeSemințe
3
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe până când pielea se înnegrește, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic pentru câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Scoateți și aruncați pielea. Feliați poblanos în fâșii lungi și subțiri și puneți-le într-un castron mediu. Într-un blender, pulsați jalapeno, coriandru, suc de lămâie, miere și 3/4 linguriță de sare pentru a combina. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/4 cană de ulei și amestecați până se formează o vinetă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
Piper PoblanoPiper Poblano
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează peștele cu restul de sare și piper. Gatiti pana cand pestele este opac pe tot parcursul, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați poblanos și chipsuri în salată, stropiți cu vinaigreta și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Piper PoblanoPiper Poblano
Salată VerdeSalată Verde
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
8
Serviți alături de pește. Bacsis: puteți folosi orice pește ferm, cu carne albă, în locul grupului. Încercați cod, snapper roșu, halibut, tilapia sau biban de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
SeabassSeabass
GrouperGrouper
HalibutHalibut
TilapiaTilapia
PeștePește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista