Grouper Pan-ars cu Slaw Romaine

Pan-Seared Grouper cu romaine Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 569 calorii, 41G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de jalapeno, frunze de coriandru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Grouper Pan-ars cu gust dulce de ghimbir, Sandwich-uri Grouper Pan-Seared cu Mojo Mayo, și Grouper prăjit cu sos de roșii prăjit.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare poblano pe jumătate pe lungime și îndepărtați tulpinile, semințele și venele.
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe până când pielea se înnegrește, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic pentru câteva minute.
Scoateți și aruncați pielea. Feliați poblanos în fâșii lungi și subțiri și puneți-le într-un castron mediu. Într-un blender, pulsați jalapeno, coriandru, suc de lămâie, miere și 3/4 linguriță de sare pentru a combina. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/4 cană de ulei și amestecați până se formează o vinetă netedă.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează peștele cu restul de sare și piper. Gatiti pana cand pestele este opac pe tot parcursul, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați poblanos și chipsuri în salată, stropiți cu vinaigreta și aruncați.
Serviți alături de pește. Bacsis: puteți folosi orice pește ferm, cu carne albă, în locul grupului. Încercați cod, snapper roșu, halibut, tilapia sau biban de mare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.