Grouper la grătar cu unt rumenit-cuscus portocaliu

Grouper la grătar cu unt rumenit-cuscus portocaliu
Grilled Grouper cu unt rumenit-Couscous portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 434 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de secțiuni portocalii, fileuri de grup, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Grouper la grătar cu Orange Supremes & Orange - Caper Aioli, Broccoli carbonizat cu unt rumenit portocaliu, și Bare de dovleac cu condimente portocalii cu glazură de unt rumenită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti cuscusul, topiți untul într-o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați migdale; saut 2 minute sau până când migdalele sunt prăjite și untul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
3
Adăugați cuscus; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
4
Se ia de pe foc.
5
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Adăugați treptat bulion la amestecul de cuscus în tigaie; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă portocalele, semințele de rodie, pătrunjelul și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
CuscusCuscus
PortocaliuPortocaliu
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Pentru a pregăti grupa, puneți 1/4 linguriță de sare, coriandru, boabe de piper și ardei roșu într-o râșniță de condimente sau cafea și procesați până la măcinat fin. Frecați amestecul de condimente uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ardei RoșuArdei Roșu
CoriandruCoriandru
GrouperGrouper
CafeaCafea
PeștePește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Aranjați fileurile în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți fileurile; gatiti 4 minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
8
Se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
9
Notă de vin: portocalele din cuscus și coriandrul măcinat pe pește sunt cei mai mari factori de luat în considerare. Sugerez un riesling din statul Washington. La fel ca felul de mâncare, este ușor, dar îndrăzneț; dulceața sa subtilă echilibrează intensitatea coriandrului. Încearcă Chateau Ste. Michelle 2004 Johannisberg Riesling din Columbia Valley din Washington (10 dolari). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
CuscusCuscus
RieslingRiesling
PortocaliuPortocaliu
PeștePește
VinVin

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista