Grouper la grătar cu unt de Mango

Grouper la grătar cu unt de Mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, mango, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Grouper la grătar cu unt rumenit-cuscus portocaliu, Ceviche De Grup Cu Mango, Citrice Și Coriandru, și Frigarui De Grouper Cu Mango & Serrano Sunca & Sos Camembert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă șalota; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă mango, miere 1/4 cană ulei de măsline, vin alb, fulgi de ardei roșu și sare. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul s-a redus ușor, aproximativ 10 minute.
Periați ambele părți ale fileurilor de grup cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper alb.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Aranjați fileurile de grup pe tigaie și gătiți până când peștele este opac și se separă ușor sub o furculiță, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Serviți peștele cu sosul de mango deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.