Grouper cu sos Puttanesca
Rețeta de grupare cu sos Puttanesca este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 2,75 USD pe porție. Acest fel principal are 235 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, ulei de măsline, conserve de roșii și file de cambulă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grouper cu sos de carne de crab, și Grouper Cu Sos De Roșii-Măsline (5 Ww Puncte) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
În timp ce peștele gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați usturoi, oregano și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute, amestecând frecvent. Se amestecă măslinele și caperele; gatiti 1 minut. Puneți amestecul de roșii peste pește.
Presărați pătrunjel tocat, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.