Grouper cu salată de castraveți și sos de muștar de soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper cu salată de castraveți și sos de muștar de soia. O porție conține 459 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați daikon, chile lung, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Grouper cu salată de castraveți și sos de muștar de soia, Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar, și Sos De Soia-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, curățați sosul de soia cu oțetul de orez, mirin, sake, muștar și o treime din usturoi. Cu mașina pornită, turnați încet 6 linguri de ulei vegetal și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Folosind o mandolină, feliați subțire jumătate din castravete pe lungime. Julienne fin jumătatea de castravete rămasă, precum și morcovul și daikonul. Într-un castron mediu, aruncați legumele julienned împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De Marar
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Ridiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 3 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați șalota feliată și usturoiul rămas și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați șalota și usturoiul pe o farfurie de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Condimentați fileurile de grup cu sare și piper și adăugați-le în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți la foc moderat până când se albesc, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Grup
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Lingură 1 lingură de pansament de soia-muștar în centrul fiecărei farfurii. Îndoiți feliile de castraveți și aranjați-le pe pansament. Așezați fileurile de grup pe castraveți, cu părțile rumenite în sus și deasupra cu legumele julienned.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Grup
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De Marar
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
7
Stropiți cu pansamentul rămas.
8
Garnisiți cu usturoiul prăjit și șalota, fâșiile de chile, semințele de susan prăjite, frunzele de coriandru și arpagicul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Usturoi Prăjit
5 Uncii De Ceață Tocată
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.