Grouper aburit în pergament cu sos de portocale acru și gust de Martini

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Grouper aburit în pergament cu sos de portocale acru și gust de Martini ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 609 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Prăjituri de Crab cu gust de Mango-Avocado și sos de portocale acru, Legume aburite în parcele de pergament, și Fileuri de Grouper cu gust de citrice-fenicul.
Instrucțiuni
Puneți sucul de portocale într-o cratiță mică nereactivă, aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Bateți mierea și transferați-o într-un bol.
Bateți sucul de lămâie, oțetul și condimentați cu sare și piper și mai multă miere, dacă este necesar.
Combinați măslinele, ardeii, șalotele, jalapeno, uleiul, oțetul, pătrunjelul și puțină sare și piper într-un bol.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Pentru grouper: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați ambele fileuri pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați 1 file de grup în centrul fiecărei bucăți de hârtie pergament. Topiți fiecare file cu 1 lingură de ulei și 1 lingură de vin. Îndoiți marginile împreună, apoi pliați strâns în margini, sertizând în jurul tuturor părților pentru a sigila complet pachetele.
Așezați pachetele pe o foaie de copt sau într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Așezați fiecare pachet pe o farfurie și lăsați să stea 2 minute. Apoi deschideți pergamentul și stropiți cu o parte din sosul de portocale acru și acoperiți cu o parte din gustul de martini.
Garnisiți cu frunze de pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.