Griș dulce și Pilaf de caise uscate
Semolinan dulce și Pilaf de caise uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 484 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, caise, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Semolinan și vafe de roșii uscate la soare-Pizza, Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise, și Bulgur Pilaf cu fructe uscate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți laptele întreg la fiert cu zahărul. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Într-o cratiță mare, topiți untul.
Adăugați semolina și migdalele și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii și parfumate, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă treptat amestecul de lapte, caisele, extractul de migdale și sarea. Acoperiți și lăsați să stea până când lichidul este complet absorbit, aproximativ 20 de minute. Pufați cu o furculiță și serviți cu crme frache sau sorbet.