Grissini crocanți cu brânză
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto-ovo în cutia ta de rețete, grissini crocanți cu brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 12 porții, cu 306 calorii , 12 g de proteine și 14 g de grăsimi fiecare. Pentru 38 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se gătește în aproximativ 30 de minute . Îți este oferită de Taste of Home. Dacă ai la îndemână pudră de usturoi, unt, condimente și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Cu un scor la cupă de 32% , acest fel de mâncare este destul de prost. Încearcă grissini înveliți în bacon , mâncare naturală pentru bebeluși: grissini de conopidă și rețetă crocantă cu mere - conținut scăzut de calorii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic, combinați brânza tartinabilă, untul, albușul de ou, condimentele italiene și pudra de usturoi; bateți până devine pufoasă și omogenizată.
Îndepărtați crusta de pe pâine.
Tăiați pâinea în jumătate pe lățime.
Tăiați fiecare jumătate pe orizontală în treimi; tăiați fiecare porție pe lungime în sferturi. (Fâșiile vor măsura aproximativ 10 cm x 2,5 cm x 2,5 cm)
Întindeți amestecul de brânză pe toate părțile fâșiilor; așezați-le la o distanță de 5 cm una de cealaltă pe o tavă de copt unsă.
Coaceți la 175°C timp de 12-15 minute sau până se rumenește ușor.