Grisine Învelite În Frunze Prusace
Grisinele prusace învelite în frunze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 121 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă caldă, zară, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Somon Învelit Cu Frunze De Dafin, Bacon Înfășurat Breadsticks, și Prosciutto-Wrapped Breadsticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați frunzele de sfeclă. Se usucă frunzele și se lasă deoparte.
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă Zara și 1/2 linguriță sare. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 cană de făină de pâine și făină universală în amestecul de zară; se amestecă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 4 inci pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați dreptunghiul transversal în benzi de 12 (1 inch). Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), înfășurați o frunză în jurul mijlocului fiecărei benzi de aluat, începând cu capătul tulpinii. (Capetele de breadsticks nu ar trebui să fie acoperite de frunze.)
Așezați grisinele, vârfurile frunzelor în jos, pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament.
Ungeți grisinele cu unt topit; se presară cu sare kosher. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți grisinele la 375 timp de 35 de minute sau până se rumenesc pe fund și se rumenesc ușor deasupra.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Se servește cu smântână, dacă se dorește.