Grisine Învelite În Frunze Prusace

Grisine Învelite În Frunze Prusace
Grisinele prusace învelite în frunze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 121 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă caldă, zară, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Somon Învelit Cu Frunze De Dafin, Bacon Înfășurat Breadsticks, și Prosciutto-Wrapped Breadsticks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați frunzele de sfeclă. Se usucă frunzele și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
2
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă Zara și 1/2 linguriță sare. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
3
Adăugați 1 cană de făină de pâine și făină universală în amestecul de zară; se amestecă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 4 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați dreptunghiul transversal în benzi de 12 (1 inch). Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), înfășurați o frunză în jurul mijlocului fiecărei benzi de aluat, începând cu capătul tulpinii. (Capetele de breadsticks nu ar trebui să fie acoperite de frunze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
7
Așezați grisinele, vârfurile frunzelor în jos, pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Ungeți grisinele cu unt topit; se presară cu sare kosher. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
UntUnt
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți grisinele la 375 timp de 35 de minute sau până se rumenesc pe fund și se rumenesc ușor deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
12
Se servește cu smântână, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista