Grisine subțiri de sare și piper
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Grisinele subțiri de sare și piper ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 32. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper grosier, ou, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Rețete similare sunt Fenicul răsucit și grisine de sare grosieră, Grisine Cu Piper Negru, și Grisine Cu Piper Negru.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand sau al unui bol mare de amestecare, dizolvați drojdia în 1 cană de apă caldă (110), aproximativ 5 minute.
Adăugați sare de masă, ulei de măsline și 1 1/2 căni de făină. Bateți cu un accesoriu cu palete la viteză medie sau cu o lingură de lemn până când aluatul este elastic, 1 până la 2 minute.
Se amestecă suficientă făină suplimentară pentru a face un aluat moale, puțin mai mult de 1 cană. Frământați cu un cârlig de aluat sau cu mâna pe o suprafață de lucru înmuiată, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea, până când aluatul este neted, elastic și nu mai este lipicios, 8 până la 12 minute.
Se presara un 10-in.- suprafața de lucru pătrată cu 1/4 cană de făină și întoarceți aluatul pe ea. Pat aluat într-un chiar 6-in. pătrat. Acoperiți ușor cu un prosop și lăsați să stea până se umflă, 45 până la 50 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Linia 2 foi de copt cu ramă (fiecare 12 cu 17 in.) cu hârtie pergament. Cu un cuțit ascuțit, tăiați aluatul vertical în 4 benzi. Lucrând cu 1 sfert la un moment dat, tăiați din nou vertical în 8 bucăți, stropind cuțitul cu făină dacă aluatul se lipeste. Ridicați 1 bucată și întindeți-o până la lungimea tigaiei, apoi puneți-o în tigaie. Repetați cu bucățile rămase, aranjându-le ușor depărtate.
Periați ușor grisinele cu ou pentru a acoperi, apoi presărați cu sel gris și piper.
Coaceți grisinele până devin aurii și crocante în părțile cele mai groase, 45 până la 50 de minute; la jumătatea drumului, separați ușor orice grisine LIPITE și schimbați pozițiile tigaiei dacă utilizați 1 cuptor.