Grisine Moi Cu Parmezan Cu Usturoi
Grisinele moi de parmezan cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 102 calorii. 80 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, sare, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza Hut stil moale usturoi Parmezan Breadsticks cu sos de scufundare Pepperoni, Grisine Moi De Usturoi, și Grisine Moi De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați robotul de bucătărie cu o lamă de oțel.
Așezați făina de pâine, drojdia, zahărul, sarea, condimentul Italian, usturoiul, 1/4 cană parmezan ras și untul înmuiat în procesor; pulsează să se amestece. Se amestecă împreună apă fierbinte, lapte și ou. Porniți procesorul și turnați încet amestecul de lapte în tubul de alimentare până când se formează o bilă în jurul lamei. Rulați timp de 30 de secunde pentru a frământa.
Scoateți aluatul din procesor și frământați scurt cu mâna. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 10x12 inch. Folosiți un cuțit sau un tăietor de pizza pentru a tăia aluatul pe lungime în zece benzi, apoi tăiați aceste benzi în jumătate.
Ungeți vârfurile de benzi cu 2 linguri de unt topit și presărați cu 1/4 cană de parmezan. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublu, aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 18 până la 23 de minute sau până se rumenesc. Porniți broilerul și periați grisinele cu restul de unt topit și parmezan. Se fierbe doar până când brânza începe să devină maro deschis, aproximativ 2 până la 3 minute.