Grisine De Sfeclă
Beet Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 78 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Orez de sfeclă și boluri de varză cu usturoi cu Pesto verde de sfeclă.
Instrucțiuni
Combinați primele două ingrediente; pus deoparte.
Se dizolvă drojdia și zahărul în 3/4 cană de lapte cald într-un castron mare și se lasă amestecul de zahăr să stea 5 minute.
Adăugați 2 căni de făină, amestec de sfeclă, margarină, sare, oțet și ou și bateți amestecul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de făină pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute) și adăugați suficient din făina rămasă pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 7 inci.
Tăiați aluatul transversal în benzi de 20 (7 inci lungime) de 1/2 inci lățime. Răsuciți ușor fâșiile de aluat. Repetați cu aluatul rămas.
Așezați răsucirile de aluat la o distanță de 1 inch pe două foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți răsucirile aluatului și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți grisinele la 350 timp de 18 până la 20 de minute.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.
Notă: pentru a face 2 pâini în loc de grisine, rulați fiecare porție într-un dreptunghi de 10 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o margine lungă și apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți 30 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Scoateți din tigăi; lăsați să se răcească pe grătarele de sârmă.