Grisine De Sfeclă

Grisine De Sfeclă
Beet Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 78 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Orez de sfeclă și boluri de varză cu usturoi cu Pesto verde de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele două ingrediente; pus deoparte.
2
Se dizolvă drojdia și zahărul în 3/4 cană de lapte cald într-un castron mare și se lasă amestecul de zahăr să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 2 căni de făină, amestec de sfeclă, margarină, sare, oțet și ou și bateți amestecul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de făină pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute) și adăugați suficient din făina rămasă pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați aluatul transversal în benzi de 20 (7 inci lungime) de 1/2 inci lățime. Răsuciți ușor fâșiile de aluat. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Așezați răsucirile de aluat la o distanță de 1 inch pe două foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți răsucirile aluatului și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Descoperă grisinele.
10
Coaceți grisinele la 350 timp de 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Notă: pentru a face 2 pâini în loc de grisine, rulați fiecare porție într-un dreptunghi de 10 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o margine lungă și apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
15
Coaceți 30 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Scoateți din tigăi; lăsați să se răcească pe grătarele de sârmă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista