Grilled Herbed Grouper
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Grilled Herbed Grouper ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 285 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, file de grup, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grilled Grouper, și Tacos De Grouper La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fileul cu ulei; se presară sare și piper.
Se amestecă împreună pesmetul și următoarele 3 ingrediente; apăsați pe toate părțile fileului.
Așezați fileul într-un coș de grătar ușor uns.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.