Nevoie de o curs principal fără lactate? Grilladele de vițel gătite lent ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,7 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână tabasco, frunze de dafin, umăr de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Vițel gătit lent cu legume de iarnă, Peposo-Tocană De Vițel Gătită Lent, Piperată, și 85 Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați Cotletele de vițel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Vițel
2
Bateți făina împreună cu condimentele Creole într-un castron mediu. Dragați cotletele în făina condimentată și scuturați excesul. Rezervați o lingură de făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Condimente
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Topiți grăsimea de slănină într-o tigaie mare la foc mare. Prăjiți cotletele, mai multe pe rând, până se rumenesc pe ambele părți. Aveți grijă să nu supraaglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți cotletele din tigaie și continuați să gătiți în loturi până când tot vițelul s-a rumenit. Puneți vițelul deoparte în timp ce continuați să faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Reduceți focul la mediu-mare, adăugați ceapa în aceeași tigaie și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când au o culoare profundă de mahon, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
6
Adăugați țelina, ardeiul gras și usturoiul, reduceți focul la moderat și continuați să gătiți, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
țelină
Usturoi
7
Presărați 1 lingură de făină condimentată rezervată în tigaie și amestecați pentru a o amesteca în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Condimentată
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Creșteți căldura la mare, amestecați roșiile și bulionul de vițel și gătiți până ajunge la fierbere. Reduceți căldura la moderat și amestecați cimbru, fulgi de piper, frunze de dafin și Worcestershire în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Stoc De Vițel
Legume
Frunze De Dafin
Tomate
Piper
Cimbru
9
Adăugați Cotletele de vițel, acoperiți și fierbeți până când vițelul este fraged cu furculița, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
10
Condimentează cu sare, piper și Tabasco, apoi adaugă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Piper
Sare
11
Se servește peste crupe de brânză jalape cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Crupe
12
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel