Grill-ul de Ziua Tatălui: Brats de bere de casă
Grill-ul Ziua Tatălui: Brats bere de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 423 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, sare kosher, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bere Brats cu bere Queso, Beer Brats, și Beer Brats.
Instrucțiuni
Combinați carnea de porc, vițelul, sarea, piperul, ghimbirul și nucșoara și aruncați bine pentru a distribui condimentele. Măcinați amestecul prin matrița mică a mașinii de tocat carne într-un castron așezat în gheață.
Amestecați la viteză mică folosind accesoriul cu palete pe un mixer de suport timp de 1 minut.
Adăugați ouăle și smântâna, porniți mixerul la foc mic, apoi creșteți la mediu și amestecați până când smântâna și ouăle sunt complet încorporate și cârnații par lipicioși, cu aproximativ 1 minut mai mult. Saut saut o porție mică de cârnați și gust; reglați condimentele dacă este necesar (puneți la frigider amestecul de cârnați în timp ce faceți acest lucru).
Chestii în carcase medii și cravată în 6 " link-uri. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Aprindeți 1 coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbuni uniform.
Așezați brats, ceapa și untul într-o tavă și adăugați suficientă bere pentru a acoperi.
Așezați tava cu bratele pe grătar și gătiți până când cârnații ajung la o temperatură internă de 150 km f, aproximativ 15-20 de minute.
Scoateți bratele din bere și grătiți până se rumenesc peste tot.
Serviți imediat pe rulouri cu ceapa și alte condimente dorite sau puneți-le înapoi în baia de bere până când sunt gata de consum.