Grepfrut Granita
Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 325 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de mentă, zahăr, suc de grapefruit roșu rubin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salata De Grapefruit Cu Lapte Dulce Granita, Stridii pe jumătate de coajă cu Granita de Grapefruit, și Grapefruit-Campari Granita cu frisca de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahăr și 1 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță. Opriți focul, adăugați mentă și acoperiți.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un recipient superficial, din plastic, de 1 galon; aruncați menta. Se amestecă sucul de grapefruit.
Congelați câteva ore sau peste noapte.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire. Răzuiți și radeți granita cu o furculiță sau o lingură de înghețată.