Grenobloise De Păstrăv

Grenobloise De Păstrăv
Nevoie de o felul principal pescatarian? Grenobloise de păstrăv ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 397 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, păstrăv și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Grenobloise De Păstrăv, Skate Grenobloise, și Skate Grenobloise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Adăugați 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru; Se amestecă cu o furculiță pentru a combina. Condimentați ușor păstrăvul fluturat cu mai multă sare și piper. Bateți ambele părți ale păstrăvului în făină, agitând ușor pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv FluturatPăstrăv Fluturat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
PăstrăvPăstrăv
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți untul sau uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați păstrăv în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti pana devine auriu pal, aproximativ 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți păstrăvul într-un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați unt, suc de lămâie și capere. Rumeniti untul, amestecand cu o lingura de lemn pentru a elibera bucatile maronii din fundul tigaiei, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se toarnă sosul peste păstrăv și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
PăstrăvPăstrăv
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista