Gremolata

Gremolata
Gremolata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 255 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Gremolata, Gremolata, și Gremolata De Alune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tocați pătrunjelul și usturoiul, radeți coaja de lămâie și aruncați-le împreună într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Servit presărat peste carne de porc, miel sau vițel, deosebit de bun cu osso buco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții1
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista