Greek Isle Chicken
Greek Isle Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 3.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 332 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați crengute de oregano, Ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Greek Isle Chicken, Insula Grecească Pizza, și Emerald Isle Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
. Strângeți 1 jumătate de lămâie și rezervați sucul. Feliați subțire alte lămâi pe jumătate în cruce și sferturiți fiecare felie.
Combinați felii de lămâie, roșii și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu; adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline și aruncați pentru a combina.
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu condimente grecești.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc de lămâie rezervat în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați amestecul de roșii în tigaie, amestecând ușor.
Puneți puiul deasupra amestecului de roșii și puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 22 de minute sau până când puiul este gata.
Garnisiți cu crengute de oregano, dacă doriți.