Grec Spanakopita Pie
Grec Spanakopita plăcintă necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 323 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de piper, filo, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Grec Spanakopita Pie, Grec Spanakopita, și Spanakopita (Plăcintă Cu Spanac Grecesc).
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare, amestecând frecvent; scurgere. Se amestecă spanacul, pătrunjelul, sarea, piperul și toate roșiile, cu excepția a 1/2 cană. Gatiti si amestecati pana cand este fierbinte; pus deoparte.
Acoperiți foile phyllo cu un prosop de hârtie umed. Aranjați foile, stratificând câte 3, în formă de X și apoi în formă de + pentru a crea un model de spițe pe suprafața de lucru, perindând fiecare cu unt și stropind cu 1 linguriță de pesmet pe măsură ce se adaugă.
Transferați toate straturile de phyllo pe placa de plăcintă, ușurând ușor aluatul pe părțile laterale ale plăcii de plăcintă și permițând excesului de aluat să atârne peste margine.
Așezați amestecul de carne de vită în farfurie; se acoperă cu brânză feta. Îndoiți deasupra filo în sus și peste umplere, lăsând centrul de umplere de 2 până la 3 inci descoperit. Lingura rămasă 1/2 cană roșii în centru.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.