Grec Spanakopita Pie

Grec Spanakopita Pie
Grec Spanakopita plăcintă necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 323 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de piper, filo, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Grec Spanakopita Pie, Grec Spanakopita, și Spanakopita (Plăcintă Cu Spanac Grecesc).

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare, amestecând frecvent; scurgere. Se amestecă spanacul, pătrunjelul, sarea, piperul și toate roșiile, cu excepția a 1/2 cană. Gatiti si amestecati pana cand este fierbinte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Acoperiți foile phyllo cu un prosop de hârtie umed. Aranjați foile, stratificând câte 3, în formă de X și apoi în formă de + pentru a crea un model de spițe pe suprafața de lucru, perindând fiecare cu unt și stropind cu 1 linguriță de pesmet pe măsură ce se adaugă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Transferați toate straturile de phyllo pe placa de plăcintă, ușurând ușor aluatul pe părțile laterale ale plăcii de plăcintă și permițând excesului de aluat să atârne peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Așezați amestecul de carne de vită în farfurie; se acoperă cu brânză feta. Îndoiți deasupra filo în sus și peste umplere, lăsând centrul de umplere de 2 până la 3 inci descoperit. Lingura rămasă 1/2 cană roșii în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Ungeți phyllo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista