Grec Antipasto
Antipasto greacă este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coajă de lămâie, brânză feta athenos, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grec Antipasto Dip, Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, și Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția pâinii și pătrunjelului. La frigider 1 oră.
Tăiați bagheta în 48 de felii.
Așezați, în loturi, dacă este necesar, într-un singur strat în tigaie superficială sau pe raftul tăvii pentru pui. Se fierbe, 4 inci de la căldură, 1 până la 1-1/2 min. pe fiecare parte sau până se prăjește ușor pe ambele părți.
Adăugați pătrunjel în amestecul de brânză; se amestecă ușor. Lingură pe felii de pâine prăjită chiar înainte de servire, adăugând aproximativ 1 lingură. pentru fiecare.