Gravy Umplutura De Pui Coace

Gravy Umplutura De Pui Coace
Gravy umplutura de pui coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 598 calorii, 45g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână umplutură, sos de pui, pui prăjit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Pui de tigaie, umplutură și sos, Carnea de pui și umplutura Se coace, și Pui Umplutura Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați sau rupeți puiul în bucăți de mărimea mușcăturii. Încercați să obțineți cât mai mult de pe întregul pui sau cât credeți că vă puteți descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați puiul rupt într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se amestecă porumbul și morcovii cu puiul, apoi se toarnă sosul de pui și sosul de curcan deasupra și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CurcanSos De Curcan
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Presărați umplutura deasupra pentru a acoperi..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de aproximativ 30 de minute, sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista