Gravlax cu sos de muștar

Gravlax cu sos de muștar
Gravlax cu sos de muștar ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 10 și costă $ 3.32 pe portie. Acest curs principal are 245 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați mărar, zahăr, pâine pumpernickel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Gravlax cu sos picant de muștar, Gravlax Dilled cu sos de muștar, și Gravlax cu sos dulce de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați somonul în jumătate transversal și așezați jumătate din pielea de pește cu fața în jos într-un vas adânc. Spălați și agitați mărarul uscat și puneți-l pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Combinați sarea, zahărul, boabele de piper zdrobite și semințele de fenicul într-un bol mic și presărați-le uniform peste bucata de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați cealaltă jumătate de somon peste mărar, cu pielea în sus. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați o tigaie mai mică deasupra foliei și cântăriți-o cu niște cutii grele. Refrigerați somonul timp de cel puțin 2 și până la 3 zile, întorcându-l la fiecare 12 ore și ungându-l cu lichidul care se colectează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Așezați fiecare bucată de somon plat pe o tăietură, îndepărtați buchetul de mărar și presărați blatul cu mărar tocat. Cu un cuțit lung de feliere subțire, feliați somonul în felii lungi subțiri, așa cum ați face pentru somonul afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Se servește cu pâine pumpernickel întunecată și sos de muștar. De asemenea, puteți servi cu ceapă roșie tocată și capere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
1/4 cană muștar Dijon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
8
1 linguriță muștar uscat măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
9
3 linguri de zahăr
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
2 linguri oțet de vin alb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
11
1/3 cană ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
12
3 linguri mărar proaspăt tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
13
Combinați muștarul, zahărul și oțetul într-un castron mic. Bateți încet uleiul și amestecați mărarul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Serviți cu gravlax.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GravlaxGravlax

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În48 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista