Gravlax cu sos de muștar
Gravlax cu sos de muștar ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 10 și costă $ 3.32 pe portie. Acest curs principal are 245 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați mărar, zahăr, pâine pumpernickel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Gravlax cu sos picant de muștar, Gravlax Dilled cu sos de muștar, și Gravlax cu sos dulce de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați somonul în jumătate transversal și așezați jumătate din pielea de pește cu fața în jos într-un vas adânc. Spălați și agitați mărarul uscat și puneți-l pe pește.
Combinați sarea, zahărul, boabele de piper zdrobite și semințele de fenicul într-un bol mic și presărați-le uniform peste bucata de pește.
Așezați cealaltă jumătate de somon peste mărar, cu pielea în sus. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Așezați o tigaie mai mică deasupra foliei și cântăriți-o cu niște cutii grele. Refrigerați somonul timp de cel puțin 2 și până la 3 zile, întorcându-l la fiecare 12 ore și ungându-l cu lichidul care se colectează.
Așezați fiecare bucată de somon plat pe o tăietură, îndepărtați buchetul de mărar și presărați blatul cu mărar tocat. Cu un cuțit lung de feliere subțire, feliați somonul în felii lungi subțiri, așa cum ați face pentru somonul afumat.
Se servește cu pâine pumpernickel întunecată și sos de muștar. De asemenea, puteți servi cu ceapă roșie tocată și capere, dacă doriți.
1 linguriță muștar uscat măcinat
2 linguri oțet de vin alb
3 linguri mărar proaspăt tocat
Combinați muștarul, zahărul și oțetul într-un castron mic. Bateți încet uleiul și amestecați mărarul tocat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.