Gravlax cu sos de muștar

Gravlax cu sos de muștar
Gravlax cu sos de muștar ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 10 și costă $ 3.32 pe portie. Acest curs principal are 245 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați mărar, zahăr, pâine pumpernickel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Gravlax cu sos picant de muștar, Gravlax Dilled cu sos de muștar, și Gravlax cu sos dulce de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați somonul în jumătate transversal și așezați jumătate din pielea de pește cu fața în jos într-un vas adânc. Spălați și agitați mărarul uscat și puneți-l pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Combinați sarea, zahărul, boabele de piper zdrobite și semințele de fenicul într-un bol mic și presărați-le uniform peste bucata de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați cealaltă jumătate de somon peste mărar, cu pielea în sus. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Așezați o tigaie mai mică deasupra foliei și cântăriți-o cu niște cutii grele. Refrigerați somonul timp de cel puțin 2 și până la 3 zile, întorcându-l la fiecare 12 ore și ungându-l cu lichidul care se colectează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați fiecare bucată de somon plat pe o tăietură, îndepărtați buchetul de mărar și presărați blatul cu mărar tocat. Cu un cuțit lung de feliere subțire, feliați somonul în felii lungi subțiri, așa cum ați face pentru somonul afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se servește cu pâine pumpernickel întunecată și sos de muștar. De asemenea, puteți servi cu ceapă roșie tocată și capere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
1/4 cană muștar Dijon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
8
1 linguriță muștar uscat măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
9
3 linguri de zahăr
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
2 linguri oțet de vin alb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
11
1/3 cană ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
12
3 linguri mărar proaspăt tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
13
Combinați muștarul, zahărul și oțetul într-un castron mic. Bateți încet uleiul și amestecați mărarul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Serviți cu gravlax.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GravlaxGravlax

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În48 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista