Gravlax cu salată rusă

Gravlax cu salată rusă
Gravlax cu salată rusă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 157 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica capere, piper, cornichons, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată, Sala De Ceai Rusă Pansament Rusesc, și Salată Rusă.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți cartofii și 2 1/2 litri de apă la fierbere. Acoperiți tigaia, reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 25 până la 30 de minute. Cu o lingură cu fante, ridicați cartofii și lăsați-i să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Readuceți apa la fierbere și adăugați conopidă; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie când este străpuns, 5 până la 6 minute. Cu lingura cu fante, ridicați buchețelele și lăsați să stea. Readuceți apa la fierbere și adăugați morcovi; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie când este străpuns, 8 până la 10 minute. Cu lingura cu fante, ridicați morcovii și lăsați să stea. Întoarceți apa la fierbere și adăugați fasole verde; fierbeți, neacoperit, până când este fraged-crocant pentru a mușca, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Scurgeți fasolea verde, scufundați în apă cu gheață până se răcește, aproximativ 3 minute, apoi scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri, aduceți sfecla și 1 1/2 litri de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se scurge și se lasă să se răcească.
6
Cojiți sfecla și cartofii; tăiați în cuburi de 3/8 inch. Într-un castron mic, amestecați sfecla cu 2 linguri de oțet. Puneți cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Tăiați floretele de conopidă în bucăți de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
8
Tăiați morcovii pe jumătate pe lungime, apoi transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Tăiați fasolea verde în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați conopidă, morcovi și fasole verde la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Într-un alt castron mic, combinați maioneza, 6 linguri de oțet, cornichoane, capere, 1/4 cană de mărar (sau 2 linguri de mărar uscat), muștar Dijon, muștar uscat și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pudră De MuștarPudră De Muștar
CornișonCornișon
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați 1 1/2 căni de pansament și restul de 1/4 cană de oțet în salata de cartofi-legume; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
13
Suprapuneți feliile gravlax de la capăt la capăt pentru a crea un cerc de dimensiuni egale pe fiecare placă. Salată de cartofi-legume movilă în mod egal în centrul cercurilor, înconjurați cu sfeclă și aranjați pâinea alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
GravlaxGravlax
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
14
Presărați salate cu 1/4 cană de mărar rămasă (sau 2 linguri de mărar uscat). Însoțiți cu pansamentul rămas și sare și piper pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista