Gratin De Țelină
Gratinul de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 202 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de țelină, cheddar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Gratin De Țelină, Gratin De Țelină, și Gratin de țelină și nucă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați cartofii, țelina și ceapa într-un vas de copt de tip faianță. Condimentează generos.
Adăugați usturoiul, brânza, smântâna și tulpinile de pătrunjel. Cu o lingură, mutați totul pentru a amesteca toate aromele.
Se presară peste brânza suplimentară și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute, sau până când este fraged și auriu.
Se presară peste frunzele de pătrunjel. Îmi place să las gratinul în farfurie, să-l pun în mijlocul mesei și să-l bag!
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;