Gratin De Vinete-Tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de vinete-tăiței. Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Gratin De Vinete, Gratin De Vinete, și Vinete Gratinate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați vinete, ceapă și ardei gras; saut 5 minute sau până când vinetele sunt fragede.
Adăugați roșii și usturoi; saut 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă tăiței și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru). Lingură într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu brânză.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.