Gratin De Tăiței De Orez Florentin
Gratinul de tăiței de orez florentin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 312 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, sare, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Orez Florentin, Gratin De Vinete-Tăiței, și Somon Cu Orez-Florentin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti fidea in apa clocotita 5 minute sau pana cand se face.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Combinați laptele, 1/2 cană de brânză elvețiană, rozmarinul și următoarele 5 ingrediente (rozmarin prin cremă de brânză) într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă tăiței, amestecul de brânză și spanacul.
Așezați amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; se presară cu 1/2 cană de brânză elvețiană.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.