Gratin de tăiței cu brânză, porumb și piper prăjit
Gratinul de tăiței cu brânză, porumb și piper prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 534 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, brânză cheddar pre-mărunțită, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tăiței de ou piperat , brânză de fermier și Gratin de conopidă, Spanac și Gratin de ardei roșu prăjit, și Gratin de dovlecei și ardei cu ierburi și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se toarnă 1 1/2 căni de lapte într-o cratiță; gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se incalzeste.
Bateți restul de 1 cană de lapte și făină într-un castron până când făina se dizolvă.
Se adaugă în tigaie; gatiti, amestecand continuu, 8 minute sau pana se clocoteste. Reduceți căldura la minim; adăugați brânză, sare, piper negru și nucșoară. Se amestecă până se topește brânza.
Adăugați porumb, ardei gras roșu prăjit și sos de brânză la tăiței. Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Combinați pesmetul și untul topit; se presară peste amestecul de tăiței.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc și Bulbuc.