Gratin De Spanac De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Gratin de spanac de cartofi. Această rețetă servește 12. O porție conține 236 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gratin de cartofi, șuncă și spanac, Spanac, feta și Gratin de cartofi, și Spanac, Fetan și cartofi gratinați - 5 puncte.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotează șalotele în unt până se înmoaie.
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară.
Într-un 3-qt uns. vas de copt, strat jumătate din cartofi, 1/3 cană brânză și jumătate din amestecul de spanac. Repetați straturile. Se acoperă cu brânza rămasă.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, laptele, smântâna și restul de sare și piper până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de lapte peste brânză.
Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora. Descoperi; coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.