Gratin de roșii cu pesmet alb de Cheddar
Nevoie de o garnitură vegetariană? Gratinul de roșii cu pesmet alb de Cheddar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 267 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, conserve de roșii, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Broccolini-Cheddar gratinat cu pesmet de secară, Dovleac de nucă - Cheddar gratinat cu pesmet de rozmarin, și Gratin De Conopidă Cheddar Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă roșiile, usturoiul, 2 1/2 linguri de arpagic și Marsala într-un bol pentru a se amesteca; condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați în vasul gratinat cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci.
Se amestecă pesmetul, brânza și uleiul de măsline într-un castron mare pentru a se amesteca. Condimentează toppingul după gust cu sare și piper.
Presărați topping peste roșii.
Coaceți până când sucurile se bulează și toppingul se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.
Se presară cu restul de 1/2 lingură de arpagic și se servește.