Gratin de Radicchio

Gratin de Radicchio
Gratinul de Radicchio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, radicchio, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Și Radicchio Gratin, Salată de Radicchio și rachetă (insalata Di Radicchio E Rughetta), și Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați orice tulpini de la Chioggia sau Treviso radicchio la inch. Umpleți o tigaie mare adâncă cu apă sărată. Aduceți la fierbere; coborâți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați radicchio în apă într-un singur strat. Acoperiți cu un prosop curat. Gatiti in apa abia clocotita timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
ApăApă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
3
În timp ce radicchio fierbe, pregătiți sosul bchamel: topiți untul într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând, la foc mic timp de 5 minute. Adăugați încet laptele, amestecând rapid pentru a preveni bulgări; asigurați-vă că răzuiți colțurile, unde se pot ascunde bulgări. Creșteți căldura la mediu. Gatiti cateva minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa. Se amestecă sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți un vas de copt de 8 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Scurgeți radicchio. Înfășurați fiecare sfert într-o felie de prosciutto. Sau, dacă utilizați Verona radicchio, împărțiți prosciutto-ul după cum este necesar pentru a înfășura fiecare piesă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
FolieFolie
9
Aranjați într-un singur strat în tigaia cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Întindeți cu bchamel, asigurându-vă că ajungeți în colțurile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți timp de 15 până la 18 minute, sau până când se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista