Gratin de Paste cu trei brânzeturi cu crustă de migdale

Gratin de Paste cu trei brânzeturi cu crustă de migdale
Gratinul de Paste cu trei brânzeturi cu crustă de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 782 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, brânză de piper monterey jack, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Conopidă Cu Crustă De Migdale, Gratin De Conopidă Cu Crustă De Migdale Prăjite, și Gratin de conopidă, paste și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi;saut până la parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați făină; se amestecă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți laptele fierbinte. Aduceți la foc mic, amestecând. Acoperiți parțial; se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați brânză cheddar și Jack, 1 1/3 căni de parmezan și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
ParmezanParmezan
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză CheddarBrânză Cheddar
7
Bateți până când sosul este neted. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți la foc mediu pentru a reîncălzi înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. fundul generos de unt și părțile laterale ale vasului de copt de 13x9x2 inci. Amestecați 1/3 cană parmezan, migdale și pesmet în procesor până când nucile sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
MigdaleMigdale
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Adăugați 1/2 cană amestec de migdale în vasul pregătit. Înclinați vasul pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Returnați orice amestec de migdale libere la procesor. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se scurge bine. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați sos; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
13
Transferați în vasul pregătit.
14
Presărați amestecul de migdale rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
15
Coaceți până când amestecul de migdale este auriu și crocant și bule de sos, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe raft 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista