Gratin de Paste cu trei brânzeturi cu crustă de migdale
Gratinul de Paste cu trei brânzeturi cu crustă de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 782 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, brânză de piper monterey jack, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Conopidă Cu Crustă De Migdale, Gratin De Conopidă Cu Crustă De Migdale Prăjite, și Gratin de conopidă, paste și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi;saut până la parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Adăugați făină; se amestecă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți laptele fierbinte. Aduceți la foc mic, amestecând. Acoperiți parțial; se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați brânză cheddar și Jack, 1 1/3 căni de parmezan și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Parmezan
Monterey Jack Cheese
Brânză Cheddar
7
Bateți până când sosul este neted. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Bateți la foc mediu pentru a reîncălzi înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. fundul generos de unt și părțile laterale ale vasului de copt de 13x9x2 inci. Amestecați 1/3 cană parmezan, migdale și pesmet în procesor până când nucile sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Migdale
Unt
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
10
Adăugați 1/2 cană amestec de migdale în vasul pregătit. Înclinați vasul pentru a acoperi fundul și părțile laterale. Returnați orice amestec de migdale libere la procesor. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Se scurge bine. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați sos; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
13
Transferați în vasul pregătit.
14
Presărați amestecul de migdale rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
15
Coaceți până când amestecul de migdale este auriu și crocant și bule de sos, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe raft 5 minute.