Gratin De Mere
Gratinul de mere este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână gem de caise, nucșoară măcinată, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Gratin De Cartofi-Mere, Gratin De Mere-Pere, și Gratin De Rădăcină De Mere Și Țelină.
Instrucțiuni
Clătiți lămâia, tăiați și aruncați capetele, apoi tăiați fructele în cruce în felii subțiri de hârtie și aruncați semințele.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Adăugați lămâie și gătiți timp de 1 minut.
Scurgere. Repetați pasul.
În tigaie, combinați lămâia și 1/4 cană zahăr. Amestecați des la foc mediu-mare până când lichidul se evaporă, 4 până la 5 minute; aveți grijă să nu ardeți fructele.
Tăiați merele pe lungime în felii de 3/4 inci. Într-un vas rotund de quiche de 10 inci lățime (aproximativ 8 căni) sau o caserolă superficială, aranjați perfect merele într-un singur strat. Puneți bucăți de lămâie printre felii de mere. Puneți țuică peste fructe.
Se amestecă restul de 2 linguri de zahăr cu nucșoară și se presară uniform peste fructe.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când marginile fructelor sunt nuanțate cu maro închis, 25 până la 30 de minute.
Se amestecă gemul de caise pentru a se înmuia; punctează uniform peste fructe.
Întoarceți vasul la cuptor și coaceți până când gemul clocotește, aproximativ 5 minute. Puneți porții pe farfurii.