Gratin De Mango
Gratinul de Mango ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 187 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, unt, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate), și Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi).
Instrucțiuni
Căldură broiler. Folosind un cuțit greu și ascuțit, feliați mango pe lungime în jurul fiecărei părți a gropii.
Îndepărtați pielea și tăiați fructele în bucăți de mușcătură. Împărțiți între 2 ramekine mici și amestecați coaja de tei. Se acoperă cu iaurtul și zahărul brun și se pune cu untul. Spritz cu suc de lămâie. Se fierbe 2 până la 3 minute sau doar până când toppingul se topește și se rumeneste.