Gratin De Legume Rădăcinoase

Gratin De Legume Rădăcinoase
Gratinul de legume rădăcinoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați butternut squash neck dintr-un butternut squash, cartofi dulci, rutabaga și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Gratin De Legume Rădăcinoase, Gratin de legume rădăcinoase, și Gratin De Legume Rădăcinoase.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Folosind o mandolină, feliați cartofii și dovleceii pe lungime de 1/8 inch grosime. Feliați rutabaga transversal de 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Pulverizați un vas de copt din sticlă de 8 pe 12 inci cu spray de gătit. Aranjați jumătate din cartofi în vas, suprapunându-i ușor; condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu jumătate din rutabaga și dovlecei, condimentând fiecare strat. Repetați stratificarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Se toarnă bulionul peste și în jurul legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 1 oră, până când legumele sunt aproape fragede când sunt străpunse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Scoateți folia și turnați crema peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți aproximativ 30 de minute mai mult, până când lichidul s-a îngroșat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Se amestecă panko cu uleiul și se condimentează cu sare și piper; se presară peste gratin. Se fierbe la 3 inci de la foc timp de 2 minute, până devine auriu, rotindu-se chiar și pentru rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Subţire-Subţire-
10
Lăsați gratinul să stea 10 minute, apoi serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista