Gratin de dovlecei și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de dovlecei și afine. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 208 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, afine, pâine sandwich și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Squash Gratin, Squash Au Gratin, și Squash Gratin.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătăți sau sferturi; îndepărtați semințele și fibrele.
Așezați părțile tăiate în jos într-un vas cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic, rabatând înapoi o margine sau un colț de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptorul cu microunde la maxim 13 până la 15 minute sau până când este fraged când este străpuns cu furculița.
Lăsați să stea 5 minute. Scoateți carnea din cochilii și amestecați cu furculița.
Se încălzește cuptorul la 35
Unt 1 1/2-quart superficial au gratin vas sau caserola.
Amestecați dovleceii, merisoarele, zahărul brun, frișca și sarea într-un castron mediu. Lingura în vasul gratinat.
Întindeți untul pe pâine. Rupeți pâinea cu unt în bucăți.
Puneți pâinea, brânza și nucșoara în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până se formează firimituri fine.
Se presară peste amestecul de dovlecei.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine și toppingul de firimituri este maro și crocant.