Gratinul de dovleac cu brânză de capră și alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 314 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Dovleac Cu Brânză De Capră Și Alune, Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, și Gratin De Cartofi, Dovlecei Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cuburi de dovlecei și ulei de măsline într-un castron mare; se presară cu sare kosher grosieră și piper măcinat și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Grosieră
Suc De Fructe Butternut
Piper Negru Măcinat
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți cuburi de dovlecei pe o foaie mare de copt cu margini. Se prăjește până se înmoaie și începe să se rumenească, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Între timp, topiți 3 linguri de unt în tigaie medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați prazul feliat și salvia tocată; se presară sare și piper. Saut până la licitație, dar nu maro, aproximativ 15 minute. Înveliți vasul de copt de 11x7 inci cu restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Praz
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Întindeți jumătate din amestecul de praz pe fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se presară cu jumătate de dovlecei și jumătate de brânză. Repetați stratificarea cu praz, dovlecei și brânză. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Suc De Fructe
Praz
8
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se toarnă crema uniform peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
10
Se presară cu alune tocate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
11
Coaceți neacoperit până când gratinul este încălzit și smântâna clocotește, aproximativ 30 de minute (40 de minute dacă este răcit anterior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Acest gratin este o alegere bună pentru transport, deoarece călătorește bine. Fie completați vasul acasă (înfășurați-l bine pentru a vă încălzi), fie așteptați până ajungeți la destinație pentru a adăuga smântâna și nucile și apoi coaceți.