Gratin de dovleac cu brânză de capră și alune

Gratin de dovleac cu brânză de capră și alune
Gratinul de dovleac cu brânză de capră și alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 314 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Dovleac Cu Brânză De Capră Și Alune, Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, și Gratin De Cartofi, Dovlecei Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cuburi de dovlecei și ulei de măsline într-un castron mare; se presară cu sare kosher grosieră și piper măcinat și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți cuburi de dovlecei pe o foaie mare de copt cu margini. Se prăjește până se înmoaie și începe să se rumenească, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Între timp, topiți 3 linguri de unt în tigaie medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați prazul feliat și salvia tocată; se presară sare și piper. Saut până la licitație, dar nu maro, aproximativ 15 minute. Înveliți vasul de copt de 11x7 inci cu restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
PrazPraz
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Întindeți jumătate din amestecul de praz pe fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu jumătate de dovlecei și jumătate de brânză. Repetați stratificarea cu praz, dovlecei și brânză. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Suc De FructeSuc De Fructe
PrazPraz
8
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se toarnă crema uniform peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
10
Se presară cu alune tocate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
11
Coaceți neacoperit până când gratinul este încălzit și smântâna clocotește, aproximativ 30 de minute (40 de minute dacă este răcit anterior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Acest gratin este o alegere bună pentru transport, deoarece călătorește bine. Fie completați vasul acasă (înfășurați-l bine pentru a vă încălzi), fie așteptați până ajungeți la destinație pentru a adăuga smântâna și nucile și apoi coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
NuciNuci
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista