Gratin de conopidă cu Queso Cotija
Gratinul de conopidă cu Queso Cotija ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,54 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cayenne, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gratin De Conopidă Cu Queso Cotija, Gratin De Conopidă, și Conopida Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere. Între timp, tăiați și aruncați frunzele din conopidă; separați capetele în flori. Felie florets 1/4 inch grosime.
Adăugați conopida feliată în apă clocotită și gătiți până când este fragedă, timp de 2 până la 3 minute.
Se scurge și se clătește sub apă rece; se scurge bine.
Într-o măsură de sticlă, amestecați împreună crema și cayenne. Linia de jos a unui vas de copt superficial de 3 1/2 până la 4 litri cu un sfert din feliile de conopidă.
Stropiți o pătrime din amestecul de smântână peste conopidă.
Se presară ușor cu sare și piper și se acoperă uniform cu un sfert din fâșiile de chile poblano și brânza cotija. Repetați de trei ori pentru a stratifica gratinul, terminând cu brânză.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când brânza este rumenită și conopida este fragedă când este străpunsă, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.