Gratin de conopidă cu Queso Cotija

Gratin de conopidă cu Queso Cotija
Gratinul de conopidă cu Queso Cotija ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,54 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cayenne, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gratin De Conopidă Cu Queso Cotija, Gratin De Conopidă, și Conopida Gratinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere. Între timp, tăiați și aruncați frunzele din conopidă; separați capetele în flori. Felie florets 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați conopida feliată în apă clocotită și gătiți până când este fragedă, timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se scurge și se clătește sub apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Într-o măsură de sticlă, amestecați împreună crema și cayenne. Linia de jos a unui vas de copt superficial de 3 1/2 până la 4 litri cu un sfert din feliile de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Stropiți o pătrime din amestecul de smântână peste conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Se presară ușor cu sare și piper și se acoperă uniform cu un sfert din fâșiile de chile poblano și brânza cotija. Repetați de trei ori pentru a stratifica gratinul, terminând cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotija BrânzăCotija Brânză
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți într-un cuptor de 450 până când brânza este rumenită și conopida este fragedă când este străpunsă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista