Gratin de conopidă cu Queso Cotija

Gratin de conopidă cu Queso Cotija
Gratinul de conopidă cu Queso Cotija ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,54 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cayenne, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gratin De Conopidă Cu Queso Cotija, Gratin De Conopidă, și Conopida Gratinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere. Între timp, tăiați și aruncați frunzele din conopidă; separați capetele în flori. Felie florets 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați conopida feliată în apă clocotită și gătiți până când este fragedă, timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Se scurge și se clătește sub apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Într-o măsură de sticlă, amestecați împreună crema și cayenne. Linia de jos a unui vas de copt superficial de 3 1/2 până la 4 litri cu un sfert din feliile de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Stropiți o pătrime din amestecul de smântână peste conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
6
Se presară ușor cu sare și piper și se acoperă uniform cu un sfert din fâșiile de chile poblano și brânza cotija. Repetați de trei ori pentru a stratifica gratinul, terminând cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotija BrânzăCotija Brânză
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți într-un cuptor de 450 până când brânza este rumenită și conopida este fragedă când este străpunsă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista