Gratin de cireșe și lămâie-Ricotta

Gratinul de cireșe și lămâie-Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cireșe, brânză ricotta parțial degresată din carton, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini De Cireșe Dulci, Lămâie Și Ricotta, Ricotta Proaspătă, Cireșe Și Crostini Cu Coajă De Lămâie, și Pizza cu cireșe Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaja și ricotta într-un castron mediu; pus deoparte.
Combinați sucul, lichiorul și piperul într-un castron mic.
Presărați 3 linguri de zahăr uniform într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana cand zaharul incepe sa se topeasca.
Adăugați cireșe în tigaie; gatiti 2 minute fara a amesteca.
Se toarnă amestecul de cassis peste cireșe; gatiti 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Combinați restul de 3 linguri de zahăr, sare și albușuri de ou în partea de sus a unui cazan dublu; așezați peste apă fierbinte. Gatiti 2 minute sau pana cand un termometru Inregistreaza 140, amestecand constant cu un tel.
Se ia de pe foc; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ricotta până se omogenizează; pliați în amestecul de albuș de ou rămas. Puneți amestecul de ricotta uniform peste cireșe folosind o măsură de 1/4 cană. Se fierbe 3 minute sau până când toppingul se rumeneste. Se acoperă uniform cu migdale.